dijous, 12 de març del 2015

Flipboard tindrà la seva versió en web.

Flipboard és una eina que, prenent continguts de les xarxes socials i diferents llocs web, ofereix una experiència personalitzada de notícies i continguts en un format similar a una revista. Aquesta estava disponible en forma d’aplicació per Android, iOS i Windows 8, però ahir es va llençar la versió per navegador web.

Flipboard ha sigut una de les aplicacions de notícies més populars des del seu llençament al 2010 i la seva empresa ( Flipboard.Inc, creada per un enginyer de l'Apple iPhone, Evan Doll i el CEO de Tellme, Mike McCue) ha crescut molt des de llavors.

La companyia ha volgut expandir el seu lloc de treball ( Que durant aquests anys ha sigut 100% mòbils) i ha llençat la versió per navegador web. Ara ja no caldrà instalar cap aplicació per poder accedir a Flipboard, si no que ja serà suficient en tenir el navegador web per poder-hi veure el seu contingut.

Encara que es pugui veure el contingut a la web, no és una versió tan completa com les dels mòbils.

Amb un vídeo d'introducció a aquesta nova versió, els desenvolupadors han explicat el perquè han fet aquesta nova web (ho han fet per expandir-ho a més persones) i ens han ensenyat el seu aspecte i funcionament, per el que volen optar per un disseny simple i fàcil d'entendre però també molt accessible com el que tenim ara mateix als nostres mòbils i tabletes.


Flipboard és considerada com una de les millors aplicacions per mòbils actualment. El 2010 es va llençar a l'iPad d'Apple i va guanyar el premi de "Millor app de 2010", al igual que també va ser considerada com "Una aplicació arrasadora" per l'iPad. Des de llavors Flipboard s'ha anat expandint a més plataformes.
A dia d’avui, Flipboard és una de les apps més important del mercat.
Aleix Calvente, Alex Comas, Jordi Alfonso

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada