dimecres, 29 d’abril del 2015

Silenci, càmeres i acció!

El passat 24 d'abril, a les 20:30 al teatre La Gorga els alumnes de teatre de 2n ESO van interpretar l'obra ''Silenci, càmeres i acció!''.

L'obra comença quan una parella de gent gran entra al escenari, i es donen compte que estan rodant un anunci d'una marca anomenada fullet verd. I per no molestar se'n van del escenari.
A continuació apareix el primer problema del rodatge, l'actor del fullet verd li es impossible assistir a la gravació. Llavors, màgicament al dir tres vegades ''fullet verd'' apareixia el famós fullet verd complint els desitjos que la gent demanava.
Altres personatges secundaris entren per fer el càsting de ballarines, que hi havia una mica de competència entre elles. Però al final, van ballar totes juntes aconseguint així un bon ball amb la cançó "Love on top" de la Beyoncé.
Per finalitzar l'obra la gravació de l'anunci va anar perfecte i tot va surtir rodó.

OPINIÓ PERSONAL:
Tot hi la poca experiència ho van fer molt bé, ja que és un teatre amater. Sabem que es difícil actuar davant de tanta gent i assejant només 1 cop a la setmana, però tot hi així van saber donar-ho tot a l'escenari.

                                                                                                                 Maria Díaz, Esther Jaén 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada