dimarts, 19 de maig del 2015

Pastís de carn de pasta de full

INGREDIENTS PER LA MASSA
- 1/2 kg de farina
- 1 culleradeta de sal
-  1 culleradeta de mantega
- 1/3 de llimona (el seu suc)
- 400 g de margarina especial per pasta de full
- 1 ou

INGREDIENTS PEL FARCIT 
- 250 g de vedella
- 100 g de pernil salat
- 100 g de xoriç
- 100 g de cansalada
- 2 tomàquets
- 2 pebrots verds
- 2 ous durs
- oli d'oliva (la necessària)
- sal i pebre

ELABORACIÓ

1-Col·locar la farina en forma de volcà en un bol i en el centres afegir una mica de sal, oli i mitja tassa d'aigua. Barrejar-ho tot fins que la massa quedi sense grumolls i quedi compacta.

2- Amb un corró de fusta exten la massa finament i talla vuit cercles. Plega els contorns dels cercles en forma de cassoletes per col·locar sobre ells el farcit.

3- Picar el xoriç, la vedella la cansalada  i el pernil i barrejar-ho uniformement. Tirar la sal i el pebre i deixar reposar. Picar finalment els pebrots verds i triturar els tomàquets, coure els ous i després trossejar-los.

4- En una paella posar una mica d'oli i sofregir els pebrots i els tomàquets. Quan estigui, afegir la carn. Deixar refredar i posteriorment afegir els ous durs.

5- Finalment, incorporar els farcit a l'interior de quatre cercles i tapar-los amb quatres cercles més i unir bé els contorns.
Batre l'ou restant i amb l'ajuda d'un pinzell pintar la superfície dels pastissos per donar-los brillantor. I per acabar, posar els pastissos al forn una mitja hora aproximadament i a temperatura mitja.

Pastís de carn de pasta de full













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada