dimarts, 26 de maig del 2015

Sigues feliç tens molt a donar

De l'11 fins al 15 de maig es va fer el crèdit de síntesi de 3r d'ESO es va donar un dossier informatiu amb tot el que es necessitava saber sobre el crèdit. Aquest any s’ha treballat la fotografia i el vídeo; i dins d’aquests dos; plans i angulacions.

Al final del dossier es van haver de realitzar dues activitats. La primera consistia en fer fotos segons les situacions donades i amb els plans que es volia, sempre i quan, estiguessin justificats. La segona activitat consistia en fer el mateix que l’anterior però utilitzant angulacions.

Després de realitzar i haver llegit la teoria del dossier s’havia de presentar un curtmetratge.


El curtmetratge consistia en exposar la possible millora que podia haver en el poble de Palamós. Havia de durar 2 minuts aproximadament, relacionat amb el títol “Sigues feliç tens molt a donar” es va tenir tota la setmana per poder planificar el guió tècnic, l’storyboard i començar a gravar fora de l’escola.

Els quinze grup van triar diferents temes per exposar, com per exemple: el respecte a la gent gran, els “botellons”, les escombraries, el bullying, els grafitis...

El dilluns 18 de maig es van exposar tots els treballs per ordre, van ensenyar els treballs i el vídeo acabat, per ser puntuats pels professors.

Dimecres 20 de maig, es van reproduir tots els videos de 3r d'ESO a la sala d’actes. On tothom va poder gaudir dels curtmetratges dels seus companys.




Marta Llunell

Laura Ribas

Martina Salichs

Júlia Varó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada