dijous, 21 de maig del 2015

Tinta negra a partir dels pulmons dels fumadors.

Sabem que hi ha moltes campanyes per a què la gent deixi els cigarrets, però n'ha arribat una de nova completament diferent. Una campanya que va més enllà: a partir dels pulmons dels fumadors es farà tinta negra. Aquesta campanya vol ser revolucionària i diferent. Esperem que ho aconsegueixin.

Una agència autonòmica tailandesa (Thai Health Promotion Foundation) ha elaborat una tinta negra a partir de la substància negra dels pulmons dels fumadors amb l'objectiu que la població deixi de fumar.

Quan aquesta tinta ja és embotellada, la distribueixen en diferents llocs públics de la ciutat. El que volen és que la gent ho vegi i es pugui donar compte de l'error que comenten al fumar.

Es diu que van demanar als ciutadans que amb aquesta tinta escrivissin missatges que fessin reflexionar sobre els perills de fumar i que els enviessin a la gent que fuma; així la campanya es va convertir en viral. El cert és que aquesta campanya funciona ja que ha disminuït el nombre de fumadors.
Un projecte que va començar a Tailandia, travessa fronteres. Per això, fa poc van llençar un vídeo amb anglès pels fumadors d'arreu del món.

''El cos no avisa fins que és massa tard'' és una de les frases que es diu en el vídeo i és una de les més impactants.

Un dels dibuixos que s'han fet.




Logo de la campanya



















Judith Bosch

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada