dijous, 4 de juny del 2015

Fins aviat, Xavi

El comiat de Xavi Hernàndez va ser un moment de nostàlgia. La jove promesa va començar a jugar a futbol en un petit club, el Terrassa que el va crear el seu propi pare.
Ja de ben petit tenia una qualitat digna d'admirar. Va anar evolucionant mica en mica la seva qualitat pel futbol, de petit jugava de davanter, però quan anaven passant els anys futbolístics va començar a jugar de mitja punta, fins que va arribar un entrenador que li va veure la qualitat que tenia, la gran visió de joc i el va fer retrocedir fins a jugar de mig campista, d'aquesta posició va poder explotar el seu talent i va anar pujant fins arribar el primer equip.
No han estat pocs els anys el que el jugador de Terrassa ha estat al Barça, aquests 24 anys al club el fan tenir una experiència enorme.
Molts clubs estan disposats a fitxar a Xavi ja que és un jugador magnífic i ell ha optat per anar a Qatar a acabar la seva carrera futbolística, ja que és una lliga que no és tan forta, d'aquesta manera podrà jugar uns anys més, i cobrant més.
El dia 5 de juny es va fer el comiat del gran jugador, que s'anirà a Qatar amb el seu fill que tindrà i amb la seva dona.



Xavi Hernandez





Ferran Noguer

1 comentari: