dijous, 11 de juny del 2015

Galetes de Minions


PREPARACIÓ DE LA MASSA

1-      Colar en un bol el sucre, i en un altre la farina.
2-      Batre la mantega durant aprox. 1 minut fins que la massa tingui una textura suau.
3-      Mentre batem a velocitat baixa anem incorporant culleradetes de sucre, quan pugi el volum deixem de batre.
4-      Afegim l’extracte de vainilla, un ou batut prèviament i la farina. I batem fins que tot s’integri.
5-      Dividim la massa en dos trossos. Col·loquem cada tros sobre un paper de forn i els cobrim amb un altre. Estirem la massa amb un corró fins que tingui una altura de 6mm.
6-      Posem la safata dins del congelador durant 15 minuts.
7-      Traiem la massa i tallem les galetes amb la forma desitjada i les col·loquem sobre la safata del forn.
8-      Posem la safata 15 minuts a la nevera i mentre esperem posem a precalentar el forn a 180o .
9-      Al passar 15 minuts posem la safata al forn durant uns 12 minuts aproximadament. Fins que les vores quedin doradetes.
10-   Les trèiem del forn i les deixem reposar a la safata 5 minuts, i després les traspassem a un altre recipient perquè es refredin.

PER LA GLAÇA

Necessitem glaces dels colors següents: groc, blanc, negre i gris.  I un retolador negre comestible.
1-      Cobrim la galeta amb glaça groga.
2-      Esperem que la glaça s’assequi i fem un cercle blanc centrat.
3-      Immediatament després, fem un cercle petit de glaça negra en el centre de la glaça blanca( serà l’ull)
4-      Esperem que s’assequi durant 10-15 minuts i amb glaça gris rodegem l’exterior de l’ull.
5-      Afegim dos tires de glaça negra al costat des de la glaça gris fins a les vores de la galeta.
6-      Per últim amb un retolador negre comestible dibuixem la boca.

I JA TENIM LES GALETES!

Galetes de Minions


Laura Ribas
Martina Salichs


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada