dimecres, 10 de juny del 2015

Perillós maquillatge

Una nova moda que per molt que pugui ser original i divertida també pot ser perillosa, ja que pot provocar problemes de pell i de salut.
La nova moda consisteix en escalfar llapis de colors en un got amb aigua calenta i esperar uns 3 minuts. Al retirar els colors ja pots començar a pintar la teva pell.
La majoria de noies d'avui en dia, utilitzen aquest llapis per pintar-se la ratlla dels ulls i el llavis, amb colors que potser amb els productes de maquillatge no trobaries.
Llapis crayola
La marca de colors "Crayola" assegura que no poden agafar cap tipus de malaltia, ja que aquest llapis estan pensats de manera que com que són per a nens petits com a material per l'escola doncs ja els fan amb productes que no siguin tòxics per si els nens petits se'ls posen a la boca. Però no recomanen fer-los servir de pintallavis o de eyeliner ja que no es la seva funció.
Tota aquesta nova moda s'ha anat expandint ja que moltes adolescents pengen vídeos ensenyant com maquillar-se amb els colors a YouTube. Així poc a poc s'ha anat fent famosa aquesta moda. 
                                   

   Tutorial de com maquillar-se amb llapis de colors.

                                                                                                                       Judith Bosch Resta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada