dimecres, 10 de juny del 2015

Una aventura emocional

La setmana del 11 de maig, els alumnes de 1r d'ESO van experimentar una aventura emocional aprofundint d'una manera divertida tot un conjunt de sentiments, i van passar els tres primers dies del crèdit a la granja de Montseny van d'aquest crèdit, inoblidable.
  

  1. Quin ha estat el tema del vostre crèdit? Una aventura emocional.
  2. Per vosaltres quin ha estat l'objectiu principal d'aquest tema? Conèixer i sentir totes les emocions.
  3. Quins dies heu estat fora? Dilluns, Dimarts i Dimecres.
  4. A on heu anat? A la granja de Montseny.
  5. Ens podríeu dir algunes de les activitats que heu fet? Vam fer diferents activitats activitats amb les quals experimentàvem diferents emocions. Per exemple un dia vam haver de passar d'una barca a una altre al mig d'una piscina. Un altre dia vam fer una carrera d'obstacles per parelles i un anava guiant a l'altre amb els ulls tapats.
  6. Què vau haver d'entregar i exposar? Un dossier i una exposició que vam haver d'exposar durant tot el dia de divendres.
  7. Quins professors us van acompanyar? La Montse Obrador, la Maria Reverter, la MªÀngels Rosselló i en Francesc Pruneda
  8. Quants monitors teníeu? Cinc monitors.
  9. Ens podríeu explicar algunes anècdotes? El dia de l'activitat de les barques, molta gent va caure a l'aigua. Un altre dia, vam fer una excursió nocturna i molta gent va passar por. El segon dia, en Francesc Pruneda va aixecar als nens a les 6 del matí per anar a córrer, i el següent dia va fer el mateix amb les nenes.
  10. Us ha agradat aquest crèdit? Puntua'l del 0 al 10 aquest crèdit 
         Laia: Com m'agraden molt els viatges a les granges, em va agradar molt aquest crèdit, el vaig trobar molt divertit i entretingut. El puntuaria amb un 7.
         Aina: Al principi, el tema no em cridava molt l'atenció, però cap al final, se'm va fer molt divertida i entretinguda. Jo, el puntuaria amb un 7,5.

Alumnes de 1r d'ESO al Montseny

Resum dels millors moments del crèdit


Milena Álvarez i Ashley Lanza

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada