dimarts, 17 de març del 2015

Apple Watch, la revolució actual.

Fotografía de l'Apple Watch
Apple Watch és un rellotge revolucionari, possiblement el dispositiu més esperat del 2015. Sortirà a la venda a partir del pròxim 24 d'abril i es pot encarregar amb antelació a partir del dia 10 d'aquest mes, encara que només estarà disponible en alguns països com Estats Units, Austràlia, el Canadà, la Xina, França, Alemanya, el Japó, Gran Bretanya i també Hong Kong.



L'objectiu de tota tecnologia actual és ser més propera a aquests. D'aquesta manera el més adequat seria un objecte que ens permetés la satisfacció de totes les nostres necessitats, tant socialment com personalment. Aquest objecte ja ha estat dissenyat i fet per mans d'Apple i es diu Apple Watch. 

Fotografía de la presentació de
l'Apple Watch per Tim Coo
Fotografía de les principals aplicacions
de l'Apple Watch.
Permetrà sincronitzar-lo amb l'iPhone, fer i rebre trucades, accedir al correu electrònic i vigilar l'activitat física de l'usuari. Cada cop que la persona rebi un missatge sentirà un lleuger toc o se li enviarà un dibuix o inclús el batec del seu propi cor. En relació de l'activitat física, és tota una novetat, està dissenyat amb una app anomenada Activitat que mostren els progressos de la persona en el seu dia a dia i el motiven a estar menys temps assegut i fer més exercici.

L'Apple Watch estarà disponible en tres versions: Apple Watch, l'estàndard que es vendrà per 349$ (321 euros); Apple Watch Sport, que es vendrà per 349$ (321 euros), i Apple Watch Edition que només estarà disponible en algunes botigues Apple i que costarà uns 10.000$ (9.217 euros). 

Fotografía de Christy Turlington
 entrenant-se per la marató
  de Virgin Money. 
Christy Turlington, una famosa model Nord-americana, s'està entrenant per la marató de Virgin Money de Londres amb l'Apple Watch. La pàgina oficial d'Apple de EE.UU, permet accedir en el seus entrenaments del seu dia a dia amb el dispositiu.


       Tràiler en el que es mostra l'Apple Watch i moltes
      de les seves característiques.

                                                                                                                          Miriam Garcia Calvente.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada