INGREDIENTS
·
½ d’ametlles
moltes o farina d’ametlla
·
½ de
tassa de coco ratllat deshidratat (sense sucre)
·
6
dàtils sense os
·
1 culleradeta
d’aigua
PREPARACIÓ
1.
Comença
triturant els dàtils junt amb l’aigua en la processadora d’aliments o a la liquadora,
fins que tinguis una espècia de grumolls.
2.
Després
afegeix la resta dels ingredients i tritura’ls una mica més, fins que s’hagin
barrejat.
3.
Amb
ajuda d’uns motlles per galetes petites, comença a donar la forma que vulguis a
les galetes (col·loca el motlle de galetes sobre el paper vegetal, sobre la
safata del forn que has utilitzat; agrega el farcit amb una cullereta i
aixafa-la, retira el motlle amb compte i segueix fins que s’hagi acabat la
mescla).
4.
Encén
el forn a quatre minuts a 180 graus, fins que la part de dalt de les galetes es
torni daurada.
5.
Conserva
les galetes en una caixa, i ja les tens fetes!
Martina Salichs, Laura Ribas,
Marta Llunell i Júlia Varó
Sembla una recepta fàcil i sense gaires complicacions per fer-la a terme, la provaré a casa!
ResponElimina