dilluns, 9 de març del 2015

Japan Weekend 2015, un viatge de Barcelona a Japó.

Qui no ha vist mai dibuixos animats japonesos? El somni de tot infant i de molts adolescents és endinsar-se en un món de fantasia, on tot s'hi val. Aquest món pot ser el dels còmics.

Fotografía del Japan Weekend 2015
El Japan Weekend de Barcelona és un d'aquests llocs on els admiradors de qualsevol personatge o estil de roba japonesa es poden disfressar sense que ningú els miri malament. Perquè allà l'únic important es passar-s'ho bé i, gaudir de les mil i una activitats que fan a terme.

Escenari del Japan Weekend, en el qual
unes noies canten vestides de cosplay.

Aquest event otaku es va dur a terme aquest dissabte 7 de març, per 8a vegada, a La Farga de l'Hospitalet, on es va poder gaudir de concerts i actuacions en directe tant de gent reconeguda mundialment en la música japonesa, com de les persones que participen en el concurs de cant en Japonès i cosplay. A més, els assistents van gaudir de les desenes de parades en les que venien des de camises de dibuixos d'anime a figuretes i coixins dels grups japonesos més emblemàtics.

La cosplayer Reika en el cartell publicitari del Japan Weekend

Com anualment es fa, un famós del món otaku es invitat per assistir al Japan Weekend. Aquest any va ser Reika l'escollida, una famosa cosplayer (que es disfressa de personatges anime) mundialment coneguda. A diferència d'altres famosos que han assistit altres anys Reika va estar passejant per l'event i es va fer fotos amb molta gent.



                                                                           

Vídeo on un assistent del Japan Weekend filma un recorregut en l'event.














                        
                                                                                                                        


Miriam Garcia Calvente





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada