dijous, 26 de març del 2015

MIC '15

El MIC és un torneig de futbol per a joves promeses que compta amb la participació d'equips de tot el món i es celebra a Palamós i altres pobles del voltant, de l'1 al 5 d'abril.

Els equips es separen en cinc categories diferents, segons l'edat dels participants, a mesura que juguen els partits de classificació passen a la fase final (1r o 2n de grup) o a la fase de consolació (3r o 4t).

Programa:

- El primer dia de competició arriben els equips a l'hotel.

- El segon dia, a les 10:00 del matí, es celebra la inauguració a l'estadi de Palamós, i a la tarda s'inicia la competició.

- El tercer dia hi ha la fase de classificació

- Quart dia, quarts de final i semifinal i últim dia es celebra les finals de cada categoria i fins de consolació.


El MIC integra és una nova categoria de futbol adaptada per discapacitats.
Hi participen 12 equips de 9 entitats diferents. Els caps de la competició organitzen l'arribada de Andrés Iniesta perquè els doni suport. La incorporació d'aquesta nova categoria respon a la voluntat del torneig MIC "d'anar sempre endavant del que és pròpiament el futbol amb l'objectiu de créixer i de ser una referència mundial no només per la competició en si mateixa , sinó també per la magnitud i els esdeveniments que s'hi porten a terme", segons ha explicat el director del torneig, Juanjo Rovira.



Logo de l'edició d'enguany del MIC





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada