dijous, 26 de març del 2015

Youtube ha substituït les anotacions per les més modernes "cartes"

Si ets un usuari de Youtube al mòbil, segur recordes que no veies aquelles anotacions que posen els creadors de contingut per a que et subscriguis o vagis a un enllaç enmig del vídeo... Doncs ara ja s'ha acabat, ja que Youtube ha eliminat les anotacions i les ha canviat per les "cartes".

Les cartes les podeu veure a l'extrem dret del vídeo que esteu veient, només els podràs veure si tu decideixes desplegar la barra de cartes que pots veure en l'extrem dret a la part superior del vídeo
Molts usuaris de Youtube (alguns d'aquests famosos) ja han començat a utilitzar aquest nou mètode d'edició de vídeos i les opinions respecte això han sigut molt variades. Per un costat ha estat acceptat per la comunitat per resoldre un problema que hi ha hagut durant anys a les versions de mòbil i tauleta però per l'altre ha sigut criticat per ser més molestes que les anotacions originals i que ja no pots posar els enllaços en la part que tu vulguis sinó que aquests han d'aparèixer durant tot el vídeo.

També Youtube ha implementat els vídeos en 360º, que et dóna la llibertat de poder moure la càmera horitzontal o verticalment per poder veure el vídeo des d'una perspectiva diferent. Jo mateix ho he provat i només puc dir que és bastant impressionant i que m'agradaria veure més d'aquests vídeos en un futur.

Cliqueu aquí per veure una mostra d'un vídeo en 360º i aquí per veure una mostra d'un vídeo amb cartes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada