INTRODUCCIÓ:
Benvinguts a l’apartat del món de la cuina. Avui us farem la nostra primera
recepta: Pop Cakes.
És una recepta que s’està posant de moda ja que és molt divertida i
original amb una forma molt cridanera. Són uns dolços en forma de piruleta fetes
de pa de pessic i glacejat tot i que a vegades s’afegeix melmelada. Aquí baix
us deixarem els ingredients i estris que cal tenir per dur-la a terme.
INGREDIENTS:
·
300
grams de pa de pessic de xocolata
·
150
grams de formatge mascarpone
·
Xocolata
per fondre
·
Fideus
de xocolata
RECEPTA:
-Per la massa
Abans de tot escalfem el forn a uns 180 graus.
Barregem la farina
el cacau en pols, la llevadura i un pessic sal. Ho passem per un colador.
Posem el Thermomix
a velocitat 4 i batem la mantega amb el sucre fins que es torni una crema
blanca i esponjosa.
Afegim els ous un
per un, sense parar la velocitat. I anem agregant de la mateixa manera la
barreja de farina, cacau, llevadura i sal. Batem fins que veiem que tot és
uniforme.
Untem un motlle
desmuntable de uns 20 cm. aprox., amb mantega i una mica de farina. Batem la
massa i fornegem 30 minuts. Abans de treure-ho del forn, el punxem amb un
ganivet per veure si encara li falta uns minuts de fer-se . El ganivet ha de
sortir net. La temperatura del pa de pessic ha d’estar completament fred abans
de fer els Pop Cakes. Un consell es que s’ha de fer un dia abans.
-Per les boles
Com que ja tenim el
nostre pa de pessic fred ja podem començar les nostres“ boletes”. Realment amb
aquesta massa podem fer molts tipus de formes però nosaltres hem fet servir la forma rodona (màquina).
Agafem el pa de
pessic i el col·loquem en els motlles rodons de la màquina, la encenem i baixem
la tapa de dalt perquè les “boletes” s’escalfin. Quan han passat el temps
suficient obrim la tapa i deixem refredar les “boletes”.
-Decoració
Quan les boletes ja s’han refredat és hora de decorar-les, a partir d’una massa de xocolata que hem fet abans les decorem com volem.
Quan les boletes ja s’han refredat és hora de decorar-les, a partir d’una massa de xocolata que hem fet abans les decorem com volem.
També podem decorar
amb virutes de xocolata i tot el que tinguem a mà.
I JA ESTARÀ FET!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada