dilluns, 9 de març del 2015

RECEPTA POP CAKES

INTRODUCCIÓ:
Benvinguts a l’apartat del món de la cuina. Avui us farem la nostra primera recepta: Pop Cakes.
És una recepta que s’està posant de moda ja que és molt divertida i original amb una forma molt cridanera. Són uns dolços en forma de piruleta fetes de pa de pessic i glacejat tot i que a vegades s’afegeix melmelada. Aquí baix us deixarem els ingredients i estris que cal tenir per dur-la a terme.

INGREDIENTS:
·         300 grams de pa de pessic de xocolata
·         150 grams de formatge mascarpone
·         Xocolata per fondre
·         Fideus de xocolata

RECEPTA:
-Per la massa
Abans de tot  escalfem el forn a uns 180 graus.
Barregem la farina el cacau en pols, la llevadura i un pessic sal. Ho passem per un colador.
Posem el Thermomix a velocitat 4 i batem la mantega amb el sucre fins que es torni una crema blanca i esponjosa.
Afegim els ous un per un, sense parar la velocitat. I anem agregant de la mateixa manera la barreja de farina, cacau, llevadura i sal. Batem fins que veiem que tot és uniforme.
Untem un motlle desmuntable de uns 20 cm. aprox., amb mantega i una mica de farina. Batem la massa i fornegem 30 minuts. Abans de treure-ho del forn, el punxem amb un ganivet per veure si encara li falta uns minuts de fer-se . El ganivet ha de sortir net. La temperatura del pa de pessic ha d’estar completament fred abans de fer els Pop Cakes. Un consell es que s’ha de fer un dia abans.

-Per les boles
Com que ja tenim el nostre pa de pessic fred ja podem començar les nostres“ boletes”. Realment amb aquesta massa podem fer molts tipus de formes però nosaltres hem fet  servir la forma rodona (màquina).
Agafem el pa de pessic i el col·loquem en els motlles rodons de la màquina, la encenem i baixem la tapa de dalt perquè les “boletes” s’escalfin. Quan han passat el temps suficient obrim la tapa i deixem refredar les “boletes”.




Màquina de pop cakes


-Decoració
Quan les boletes ja s’han refredat és hora de decorar-les, a partir d’una massa de xocolata que hem fet abans les decorem com volem.  
També podem decorar amb virutes de xocolata i tot el que tinguem a mà.
I JA ESTARÀ FET!


Resultat Pop cakes



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada