dijous, 30 d’abril del 2015

Pel dret, l'obra de teatre de 1r d'ESO

El grup de teatre de primer d'ESO de l'Escola Vedruna Palamós, el dia 22 d'abril, ens van presentar una obra que va estar preparada durant tot un any de curs. Aquesta obra anomenada Pel dret, estava basada en l'història d'en Mahatma Gandhi.

Pel dret va començar tot just a dos quarts de nou del vespre. L'obra està ambientada a l'Índia de l'època de Gandhi, a finals del segle XIX i principis del segle XX. En aquells moments, l'Índia era un gran país dividit en territoris feudals.
L'obra reflexa els dos extrems de la societat: una família de classe social baixa i una altra de classe social alta. La família de refugiats pobres tenen un pot d'olives però no tenen un obridor, i la família Tu Rai tenen l'eina però no el pot. Les dues families comencen a lluitar tant com per l'obridor com per les olives. Contracten agents secrets i fan tot el possible per aconseguir el seu objectiu.

Aquesta obra ha estat molt misteriosa i divertida a la vegada. Tant els actors principals, com els secundaris, ho han fet de meravella. Pel que fa a la direcció i l'adaptació, considerem que està tot molt treballat i pels actors igual, ja que no es va notar cap error i es va veure tot amb molta preparació i molt d'esforç darrere. El vestuari ha estat també molt bé, ja que estava relacionat amb l'obra i ajudava que l'obra fos més real i donava més la sensació d'estar allà mateix.

El grup de teatre de 1r d'ESO de l'Escola Vedruna Palamós.



Geneva Stalker i Ashley Lanza.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada