dimarts, 21 d’abril del 2015

Tres desitjos, un film molt especial i singular

Cartellera de la pel·lícula
Tres desitjos
Jane Holman (interpretada per Mary Elizabeth Mastrantonio) és una dona viuda que encara sentimental per la recent perdua del seu marit en la guerra de Corea coneix a un vagabund Jack McCloud (interpretat per Patrick Swayze) malgrat haver-lo atropellat i trencar-li la cama. Jane l'acull a la seva casa i Jack comença a establir una amistat amb els seus fills, Tom i Gunny, i guanyar-se el cor d'ella. Clar que s'assabentaran de que Jack es una persona molt misteriosa i que amaga un secret molt especial...

La meva opinió personal sobre aquest film de 1995 és que és màgic, em fa recordar la pel·lícula d'Aladí però d'una manera més apassionant i profunda, com si un geni que compleix somnis i que ajuda a la seva gent estimada a ser feliç, existís entre nosaltres. Les frases que durant tota l'estona diu en Jack tenen un doble sentit que em fan pensar en moltes qüestions importants de la vida com són l'amistat i la família.
Protagonistes de la pel·lícula, 
el primer de l'esquerra es troba Jack 
(interpretat per Jack McCloud), el

 segon a l'esquerra Tom (interpretat
 per David Marshall), el tercer 
a l'esquerra Gunny (interpretat per
 Joseph Mazzelo)  i la quarta a l'esquerra
 Jane Holdman (interpretada per Mary 
Elisabeth)

Puntuo el film amb un 7 per la seva gran història però també per la manca de diàleg d'alguns personatges imprescindibles. També haig d'afegir que els efectes especials que surten en alguns moments són realment bons per aquella època i m'ha impressionat molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada