dimarts, 26 de maig del 2015

Per viure s'ha de pagar?

Imatge que il·lustra metafòricament
com si un atracament i els imposts
fossin similars.
Avui en dia totes les nostres accions, per tenir un estil de vida digne, tenen una conseqüència en les nostres butxaques. Podríem dir que la única forma de viure en un lloc desenvolupat és pagant i sinó et mors de gana o de deshidratació perquè el simple fet d'obrir l'aixeta de la cuina, posar en marxa el microones, la cafetera i anar-nos a dutxar ens fa perdre una quantitat de diners en imposts molt elevada... Però pensem bé aquest fet. Estem pagant per uns serveis que ens són necessaris, llavors el simple fet de tenir una vida i cuidar-nos el just, s'ha de pagar? 

Imatge que representa el fet que
moltes persones es senten amb mol-
ta pressió per pagar aquests imposts.
També podríem anar a un bar o a un restaurant per estalviar-nos el cost de l'energia que consumeix la cafetera per exemple, però aquest avantatge mai ens farà guanyar res ja que s'ha de tenir en compte l'IVA, i potser fins i tot ens surt més car que no pas menjar a casa. Sigui com sigui, segons la redactor de EL MUNDO va citar que: "A no ser que anem a viure a un lloc com una illa o si ens aïllem per nosaltres mateixos o robem l'aigua i la llum, mai ens escaparem dels imposts".

La meva opinió sobre aquest fet és que si nosaltres no ens rebel·lem per un sistema que procuri un Estat ben estructurat i sense haver de pagar per viure, els governs mai prendran aquesta decisió i crec que l'única manera de fer que ens escoltin és per mitjà de les manifestacions amb molta gent amb un mateix ideal.
Manifestació que es va dur a terme a Madrid el 17 d'agost
de 2011. La gent reclamava una inversió dels imposts i la
veritat sobre a on van els diners que han de pagar.



Miriam Garcia Calvente

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada