dimarts, 26 de maig del 2015

Victòries del Vedruna Palamós

Dissabte 2 de maig, tots els equips del club Vedruna Palamós van guanyar tots els partits del dia. Tant com els que es feien afora, com els que es jugaven al mateix pavelló de l'escola. Des de els més petits, fins als més grans.

El primer partit del dia, va ser a Palafrugell, el club Vedruna va jugar allà, amb l'equip dels jugadors del Cadet Masculí. Van tenir la victòria i el resultat final va ser 46-66.

El segon, va ser a Cornellà del terri, contra el Cadet Femení A del Vedruna Palamós. van guanyar i el resultat final va ser 23-30.

El tercer partit va ser a Banyoles, contra el Pre-Infantil Femení del Vedruna Palamós, clarament, van guanyar, i el resultat vas ser 69-71.

El quart partit va ser a Palamós, l'equip de les Júniors del Vedruna Palamós contra l'equip de les Alzines. L'equip del vedruna va rematar a les Alzines amb el resultat de 60-54.

I l'últim partit del dia  va ser a Palamós també, l'equip del Cadet Femení B contra l'equip de les Alzines, va ser un partit intens i difícil, però finalment, van acabar amb la victòria i amb el resultat de 56-43.


Partit Cadet B Vedruna Palamós
Ashley Lanza       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada