dimarts, 19 de maig del 2015

Un partit descontrolat

El dissabte el Cadet A del Palamós es va enfrontar al Palafolls. El Palamós disputava el partit en quarta posició mentre que el Palafolls anava penúltim. El partit es va jugar al camp municipal de Palamós.

El partit va començar molt tranquil amb possessió pel Palamós però sense encert de cares a porteria. El Palamós a mitjans de la primera part va realitzar un canvi, que va revolucionar el partit. Els nous jugadors que sortien més freds van aprofitar les seves qualitats per avançar el Palamós. Després del primer gol va ser molt diferent, les coses van canviar. Els gols arribaven més seguits i el control de la pilota era per part del Palamós.

A la segona part l'equip local seguia igual. L'equip visitant al contrari seguia encaixant gols i els ànims i les crítiques cap a l'àrbitre es descontrolaven. Fins que una jugada el central de l'equip contrari es va enrabiar amb el col·legiat i va deixar passar al centrecampista del Palamós i aquest va marcar l'últim i definitiu gol, el set a zero. El central del Palafolls va anar directe a picar a l'àrbitre però els jugadors dels dos equips ho van impedir parant-lo com van poder, els entrenadors protegien l'àrbitre.

El jugador del Palafolls va ser expulsat, amb una targeta groga per protestar primerament i llavors per la segona per l'intent d'agressió. Aquest jugador serà sancionat per intent d'agressió a un àrbitre federat.



Ferran Noguer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada