dilluns, 9 de març del 2015

Fashion week la setmana de la moda


La setmana del 12 al 19 de febrer es va celebrar la Setmana de la Moda de Nova York, on varies marques van ser representades per grans models.
La Setmana de la Moda de Nova York, ( New York Fashion Week),  és un esdeveniment anual celebrat a la ciutat de Nova York, tradicionalment al Bryant Park. És considerat com l'esdeveniment més important a nivell mundial en la indústria de la moda.
Aquest esdeveniment va tenir lloc a New York des del dia 12 de febrer fins al 19 de febrer. Hi van haver vàries marques que van ser  representades per diferents models.

Models de la passarel·la de la Fashion week

OPINIÓ JUDITH BOSCH:
Aquest estiu es va fer un fashion weekend a la Costa Brava va tenir lloc a St.Antoni de Calonge el dia 26 de Juliol fins el 28. En la meva opinió va  estar molt bé ja que era a l’aire lliure i no només eren passarel·les tota l’estona sinó que també hi havia algunes paradetes amb roba i d’altres amb tapes per menjar o agafar alguna cosa per beure. L’ambient era extraordinari i estava tot decorat amb llums i sofàs a l’estil “chill out”. Quan totes les passarel·les es van acabar va venir un grup a tocar música i va estar molt bé perquè va animar molt a la gent i així va acabar el gran cap de setmana de moda a la Costa Brava.


Geneva Stalker, Cristina Gomez, Milena Álvarez, Ashley Lanza, Judith Bosch


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada